SJM
update
0
SJM Nieuws

Bezoek International Film Festival Rotterdam (leerjaar 3)Beste ouders/ verzorgers,

Op dinsdag 29 januari 2019, bezoeken alle 3e-jaars en de instromers van klas 4, in het kader van het vak CKV, het IFFR te Rotterdam.
Het Internationaal Filmfestival te Rotterdam is het grootste filmfestival van Nederland en wereldbekend. IFFR staat voor kracht en impact van onafhankelijke filmmakers, waarbij onafhankelijke artistieke films centraal staan. Het zeer diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (329.000 bezoeken in 2018) en zo'n 2500 nationale en internationale filmprofessionals (regisseurs, filmproducenten, journalisten) veranderen Rotterdam tijdens International Film Festival Rotterdam in een opwindende filmstad.

Uw zoon/dochter zal op deze dag een op maat gemaakt educatief filmprogramma voor het VO volgen.
Het bezoek aan het IFFR vindt plaats tussen 12:45 uur en 15:00 uur en is het 2e PTA onderdeel voor het vak CKV.
De eerste 3 uur volgt uw zoon/dochter de gewone reguliere lessen op de SJM. Daarna krijgen alle leerlingen de gelegenheid om met eigen vervoer (metro, tram, fiets, scooter, auto etc.) richting Rotterdam te vertrekken

Aanwezigheid is verplicht.
Mocht er een gegronde reden zijn dat uw zoon/dochter niet aanwezig kan zijn bij deze dag, dan moet dit officieel door u gemeld worden bij de school. Voor dit onderdeel moet een vervangende opdracht gemaakt worden.
Uw zoon/dochter moet hiervoor zelf een afspraak maken met de CKV-docent: mevr. C de Gier.
De filmvoorstelling vindt plaats in Cinerama (Zaal 1) te Rotterdam.
Uw zoon/dochter wordt hier tussen 12:30 en 12:45 uur verwacht.
Adres: Cinerama (zaal 1) Westblaak 18 3012 KL Rotterdam
Ter plekke melden is verplicht: tussen 12:30-12:45 uur, bij mevr. C. de Gier of één van de andere docenten (geen aanmelding betekent een vervangende opdracht).

Vriendelijke groet,
mevr. C. de Gier CKV-coördinator/docent

Laatste nieuwsbrieven

menu